Χορηγοί

Χορηγοί

Όμιλος Επιχειρήσεων Ελένης

Ο όμιλος επιχειρήσεων «ΕΛΕΝΗΣ», με έδρα τη Σάμο, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς μας. Βρίσκεται δίπλα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά υποστηρίζοντάς μας με κάθε τρόπο.

Υδρόγειος Ασφαλιστική

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, με μακρόχρονη και ισχυρή παρουσία και στο νησί της Σάμου, στέκεται ως χορηγός δίπλα στην ομάδα ανδρών βόλεϊ του «Α.Σ. Κέρκης Μαραθοκάμπου», στηρίζοντας την αγωνιστική της προσπάθεια στη Α2 εθνική κατηγορία.

Μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά για το κύρος, το ανθρώπινο πρόσωπο και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, η Υδρόγειος Ασφαλιστική αναπτύσσει έντονη χορηγική δραστηριότητα στο χώρο του αθλητισμού καθώς και, γενικότερα, δράσεις που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη και τα υγιή πρότυπα στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία στηρίζει υπερήφανα την ομάδα του «Α.Σ. Κέρκης Μαραθοκάμπου» στην προσπάθειά του για την κατάκτηση ακόμη υψηλότερων επιδόσεων αναγνωρίζοντας, παράλληλα, τη σημαντική συνεισφορά του στην ανάδειξη του αθλήματος του βόλεϊ και τη διάδοση των θετικών αξιών του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία της Σάμου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία: www.ydrogios.gr


Κέντρο Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής

Arctos Broadcast Facilities

Cup Stories

Μια μεγάλη, πολυταξιδευμένη και εξαιρετικά επιλεγμένη σειρά από κρύα Ice Stories και ζεστά ροφήματα Cup Stories σε μορφή σκόνης από αφυδατωμένες πρώτες ύλες. Παρασκευάζονται στην Ιταλία αποκλειστικά για την Cup Stories, συνοδεύονται με ISO και HACCP απαλλαγμένα από γενετικός τροποποιημένα προϊόντα και γλουτένη, με ελάχιστη ζάχαρη και χαμηλά λιπαρά. Με αυστηρό πίνακα συστατικών προκαθορισμένα βάσει Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Εύκολα στην παραγωγή ακολουθώντας 3 απλά βήματα σε μόλις 25 δευτερόλεπτα, αναδύονται αρώματα που γεμίζουν το χώρο. Μια πινελιά τους είναι αρκετή για να καταφέρετε το γευστικό…το διαφορετικό… Το μοναδικό!!!

Samos Bay Hotel

Αμφιθεατρικά χτισμένο πάνω από μια πανέμορφη παραλία στον κόλπο Γκάγκου, στην υπέροχη Σάμο, μόλις 500 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι του νησιού και την αγορά της πρωτεύουσας του, σας υπόσχεται ξένοιαστες και χαρούμενες διακοπές, λουσμένες στο φως του ελληνικού καλοκαιριού και δροσισμένες από την Αιγαιοπελαγίτικη αύρα. 

Φιλικό περιβάλλον, άνετα δωμάτια με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και ποικίλες μεσογειακές νοστιμιές, συνοδευόμενες από εξαιρετικό Σαμιώτικο κρασί, θα σας πείσουν να επιστρέψετε και το επόμενο καλοκαίρι εδώ.

Hellenic Seaways

Επιχειρήσεις Φρατζέσκος Α.Ε.

Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά του. Μια εταιρεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια δείξει έμπρακτα την στήριξή της σε πολλά αθλητικά δρώμενα του νησιού και σωματεία.

Τις Επιχειρήσεις Φρατζεσκος ΑΕ
Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τους αδελφούς Ιωάννη και Γρηγόριο Φραντζέσκο με τη μορφή της Ομορρύθμου Εταιρείας το 1962 και αποτέλεσε ουσιαστικά τη συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης με παράδοση 50 και πλέον ετών στην παραγωγή ούζου.

Εκτός από την παραγωγή ούζου, που κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά, η οικογένεια παράγει και Brandy, με βάση τα φημισμένα κρασιά Σάμου και άλλα αλκοολούχα ποτά όπως λικέρ φρούτων και βερμούτ. 
Η εταιρία επεκτάθηκε στο εμπόριο και διανομή οίνων, ποτών, αναψυκτικών, ζύθου και ειδών διατροφής.

Το 1992 οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς οδήγησαν σε μεταφορά της έδρας της στην περιοχή Φλόκα Βαθέως Σάμου, μόλις 1 χλμ από την πόλη της Σάμου, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν ειδικοί χώροι παραγωγής, εμφιάλωσης και συσκευασίας ούζου καθώς και αποθηκευτικοί χώροι προϊόντων και εμπορευμάτων. Την ίδια περίοδο η εταιρεία μετατρέπεται σε Ανώνυμη με τη σημερινή επωνυμία και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της τόσο στον τομέα της μεταποίησης όσο και σε αυτόν της εμπορίας.

Κύριοι Μέτοχοι της Α.Ε. είναι ο Παναγιώτης Φραντζέσκος, γιος του αποβιώσαντος Ιωάννη, καθώς και ο Γρηγόριος Φραντζέσκος, που συνδυάζοντας πείρα ετών, άριστη γνώση του αντικειμένου, φερεγγυότητα και συνέπεια, οδηγούν με επιτυχία την εταιρία σε συνεχώς ανοδική πορεία.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών


Ο Όμιλος είναι χορηγός κορυφαίων αθλητικών οργανισμών και σωματείων, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες στα χιλιάδες μέλη τους σε όλη την Ελλάδα, ενθαρρύνοντας την ενασχόληση της νέας γενιάς με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Όμιλο και βασικό άξονα της χορηγικής του δραστηριότητας.

Στη διαρκή προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου Κέρκης για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται αρωγός, συμβάλλοντας με τα εξειδικευμένα κέντρα του, στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και άρτιες επιστημονικές υπηρεσίες.

Επιλογή Γλώσσας

Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου στο Facebook

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

  • Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις

Το γήπεδο του Κέρκη

Ημερολόγιο Αγώνων

<< Ιούν 2019 >>
ΔΤΤΠΠΣΚ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Translate »