Χορηγοί

Χορηγοί

Όμιλος Επιχειρήσεων Ελένης

Ο όμιλος επιχειρήσεων «ΕΛΕΝΗΣ», με έδρα τη Σάμο, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς μας. Βρίσκεται δίπλα μας για τέταρτη συνεχή χρονιά υποστηρίζοντάς μας με κάθε τρόπο.

Υδρόγειος Ασφαλιστική

Σταθερή αρωγός στην πορεία επιτυχιών του Α.Σ. «ΚέρκηςΜαραθοκάμπου», η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας, βρίσκεται και εφέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ ανδρών, στηρίζοντας την πολλά υποσχόμενη προσπάθειά της στη νεοσύστατη pre-league κατηγορία.

Η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίαςμε την Υδρόγειο Ασφαλιστικήαποτελεί αναγνώριση όχι μόνο της εντυπωσιακής αγωνιστικής ανόδου της ομάδας των τελευταίων ετών όσο και της ευρύτερης συνεισφοράς της στην ανάδειξη των θετικών αξιών του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία της Σάμου, όπου η εταιρεία διατηρεί μια διαχρονικά ισχυρή παρουσία, μέσω των τοπικών της συνεργατών.

Μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά για το κύρος, το ανθρώπινο πρόσωπο και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, η Υδρόγειος Ασφαλιστικήαναπτύσσει έντονη χορηγική δραστηριότητα στο χώρο του αθλητισμού και δηλώνει υπερήφανος υποστηρικτής της ομάδας του Α.Σ. «ΚέρκηςΜαραθοκάμπου» στην προσπάθειά του για την κατάκτηση ακόμη υψηλότερων αγωνιστικών κορυφών!

Σχετικά με την Υδρόγειο Ασφαλιστική: Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις δυναμικότερες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, δραστηριοποιείται εδώ και πέντε δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Με παραγωγή που το 2019 ανήλθε στα € 86,2εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προϊόντων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, κ.α. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική: Προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες της σε πάνω από 450.000 ασφαλισμένους, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία:www.ydrogios.gr


ΕΟΣ Σάμου

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 72576783_10156887783727058_2004161048893980672_o.jpg

 Ο Ε.Ο.Σ Σάμου, ο Συνεταιρισμός του νησιού μας, από τη φετινή σεζόν θα “μπαίνει στο γήπεδο” μαζί μας, σύμμαχος στις προσπάθειές μας, υποστηρίζοντας τις σύννομες αθλητικές διαδικασίες για την επίτευξη των υψηλών μας στόχων.

Η συνέργεια αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο καθώς η παρουσία του brand του ΕΟΣ Σάμου, του συνεταιρισμού που από την ακριτική Σάμο έχει φέρει το μοσχάτο σαμιώτικο κρασί στην κορυφή της διεθνούς καταξίωσης με πλήθος διακρίσεων, αποτελεί μια ισχυρή δικλείδα εξωστρέφειας του αθλητικού μας σωματείου. Πιστεύουμε πως η κοινή μας συμπόρευση, αλλά και η παροχή στήριξης και γνώσης από έναν φορέα που στηρίζει την τοπική οικονομία επί δεκαετίες, είναι ένα ακόμη βήμα για τον Κέρκη να ανέβει -όπως του αξίζει- πιο ψηλά! Άλλωστε, ο ΕΟΣ Σάμου γνωρίζει πολύ καλά, χάρη στην καθημερινή ακάματη προσπάθεια των μελών του, πως κατακτώνται οι… “Ψηλές Κορφές”!

Ευχαριστούμε τους παραγωγούς του ΕΟΣ Σάμου, ευχαριστούμε το Δ.Σ, ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε κοντά στον Α.Σ Κέρκη.

Υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας!

Arctos Broadcast Facilities

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logo_header.png


Blue Star Ferries

Ο Α.Σ. Κερκης Μαραθοκαμπου και η BLUE STAR για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μαζί. Ένας πολύ δυνατός σύμμαχος και φέτος θα μας παρέχει την πολύτιμη βοήθεια του έτσι ώστε να φέρουμε εις πέρας την δύσκολη αποστολή μας με επιτυχία .Για άλλη μια χρονιά η εταιρία δείχνει έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα στους νησιώτες.

Σας ευχαριστούμε.

Επιχειρήσεις Φρατζέσκος Α.Ε.

Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά του. Μια εταιρεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια δείξει έμπρακτα την στήριξή της σε πολλά αθλητικά δρώμενα του νησιού και σωματεία.

Τις Επιχειρήσεις Φρατζεσκος ΑΕ
Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τους αδελφούς Ιωάννη και Γρηγόριο Φραντζέσκο με τη μορφή της Ομορρύθμου Εταιρείας το 1962 και αποτέλεσε ουσιαστικά τη συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης με παράδοση 50 και πλέον ετών στην παραγωγή ούζου.

Εκτός από την παραγωγή ούζου, που κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά, η οικογένεια παράγει και Brandy, με βάση τα φημισμένα κρασιά Σάμου και άλλα αλκοολούχα ποτά όπως λικέρ φρούτων και βερμούτ. 
Η εταιρία επεκτάθηκε στο εμπόριο και διανομή οίνων, ποτών, αναψυκτικών, ζύθου και ειδών διατροφής.

Το 1992 οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς οδήγησαν σε μεταφορά της έδρας της στην περιοχή Φλόκα Βαθέως Σάμου, μόλις 1 χλμ από την πόλη της Σάμου, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν ειδικοί χώροι παραγωγής, εμφιάλωσης και συσκευασίας ούζου καθώς και αποθηκευτικοί χώροι προϊόντων και εμπορευμάτων. Την ίδια περίοδο η εταιρεία μετατρέπεται σε Ανώνυμη με τη σημερινή επωνυμία και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της τόσο στον τομέα της μεταποίησης όσο και σε αυτόν της εμπορίας.

Κύριοι Μέτοχοι της Α.Ε. είναι ο Παναγιώτης Φραντζέσκος, γιος του αποβιώσαντος Ιωάννη, καθώς και ο Γρηγόριος Φραντζέσκος, που συνδυάζοντας πείρα ετών, άριστη γνώση του αντικειμένου, φερεγγυότητα και συνέπεια, οδηγούν με επιτυχία την εταιρία σε συνεχώς ανοδική πορεία.

Ελληνικά Θερμοκήπια ΕΛ.ΘΕ.

Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην οικογένειά του, την Εταιρεία Ελληνικά Θερμοκήπια ΕΛ.ΘΕ.

Μια Σαμιώτικη Εταιρεία διεθνούς αναγνώρισης που έχει σταθεί δίπλα μας κάθε φορά που της έχει ζητηθεί και έχει συντελέσει τα μέγιστα στην δυνατή πορεία του Κέρκη!

Δίπλα μας αρωγοί στην προσπάθεια μας έχουν ταχθεί οι περισσότερες από τις παραγωγικές επιχειρήσεις του νησιού μας.
Ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την στήριξή σας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

https://hotelaria.gr/wp-content/uploads/2017/04/hotel-aria-logo.png
Aria Boutique Hotel

Η ομάδα μας έχει την χαρά να παρουσιάσει ένα μέγα χορηγό για αυτή την σεζόν.

Έναν χορηγό που από πέρυσι έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την προσπάθεια που κάνουμε στην Α2 εθνική κατηγορία, ζητώντας όμως ο ίδιος, η κάθε βοήθεια που μας παρέχει να μην έχει καμία προβολή από εμάς.
Φέτος όμως η προσφορά του ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχαμε και νιώθουμε την ανάγκη να το δημοσιεύσουμε.
Έτσι λοιπόν ο κύριος Χριστινιδης Δημήτρης και το Aria Boutique Hotel αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μεταφοράς όλων των παικτών της ομάδας μας, καθώς και των διαιτητών, στους εντός έδρας μας αγώνες για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.
Τον ευχαριστούμε και τον καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένεια μας.

Επιλογή Γλώσσας

Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου στο Facebook

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

  • Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις

Το γήπεδο του Κέρκη

Ημερολόγιο Αγώνων

<< Μάιος 2022 >>
ΔΤΤΠΠΣΚ
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Translate »